ДЪГА празнува 30 години с голямо събитие!

ДЪГА празнува 30 години с голямо събитие!

На 1-и юни в City Mark Art Center – ОЦ “ДЪГА”, водещият образователен център в Банкя празнува своята 30-годишнина на пазара.

В чест на това специално събитие, се проведе голямо събитие, което събра бивши и настоящи деца на градината и училището, заедно с техните семейства и приятели. Събитието имаше за цел да отбележи дългогодишния принос на “ДЪГА” като най-доброто място за деца в Банкя, както и да събере средства за благотворителна кауза.

Събитието се проведе на 01.06.2023 в прекрасна обстановка. Излъчихме филма “30 години Дъга – минало, настояще и бъдеще”. Беше емоционален ден, изпълнен с усмивки, радост и споделени спомени.

Присъстващите се насладиха на богата програма, подготвена от екипа и децата и екипа на “ДЪГА”. Малките артисти представиха вълнуващи танци, музикални изпълнения и театрални постановки. Децата демонстрираха своите таланти и постижения, доказвайки възможностите, които са развили в грижливата обстановка на “ДЪГА”.

Също така, се проведе и благотворително фондонабиране за дете в нужда. Всички приходи бяха дарени. Това беше възможност за всички да се включат в набирането на средства за важна и нобелова цел и да покажат своята подкрепа и солидарност.

Организаторите на събитието изразяват благодарността си към всички, които дариха време, усилия и средства, за да направят това събитие възможно и успешно. Благодарение на ангажимента на всички участници.

ОЦ “ДЪГА” е горд да служи като водеща институция за деца в Банкя и продължава да се стреми да предоставя безопасна, интересна и здравословна среда, където децата могат да растат и да се развиват. В продължение на 30 години “ДЪГА” създава общност, която подкрепя родителите и децата, осигурявайки им средства за учене, развлечение и саморазвитие.

Събитието по случай 30-годишнината на ОЦ “ДЪГА” беше не само прекрасна възможност да се съберат родители, деца и педагози, но и доказателство за значимостта на “ДЪГА” като място, където децата растат и се развиват с радост и усмивки.

ОЦ “ДЪГА” благодари на всички, които споделиха това специално събитие с тях и с нетърпение очаква още много успешни години на грижа и развитие на децата в Банкя.

За допълнителна информация и запитвания, моля, свържете се с нас на 0885633306.

С много любов,

Екипът на ДЪГА

Архив 30 години ДЪГА

Архив 30 години ДЪГА

Снимков архив 30 години ДЪГА.
30 години Образователен център “Дъга”. 

30 години Образователен център “Дъга”. 

Благодарим Ви, скъпи родители, за доверието, което ни гласувате през…
Методът Монтесори и защо е полезен за децата ни?

Методът Монтесори и защо е полезен за...

Монтесори е метод на обучение, който се основава на самонасочена…
Здравословно хранене за деца

Здравословно хранене за деца

Какво е здравословно хранене? Добрата храна е от съществена важност…