30 години Образователен център “Дъга”. 

30 години Образователен център “Дъга”. 

Благодарим Ви, скъпи родители, за доверието, което ни гласувате през цялото това време. 

Планираме да празнуваме през цялата година с различни спортни, образователни и развлекателни активности за Вашите малчугани, както досега, но и с щипка празничност. 

30 години не е малко време. През цялото това време екипът ни се е развива и е претърпява метаморфози, но от първия ни работен ден тук работят квалифицирани и отдадени хора. 

Ние, екипът на Образователен център “Дъга”, работим с ефективни и иновативни методи за грижа за деца на възраст между 2 и 6 години. Ние сме единственият образователен център в Банкя, който е въвел метода Монтесори в програмата за обучение и възпитание. Всяко едно дете крие огромен потенциал и затова индивидуалния подход е от изключителна важност за тях, нас и Вас.  

През годините сме преминали през множество ключови промени, които развиват нашата педагогическа практика, което се забелязва по добрите резултати – щастливи деца и спокойни родители. 

Имаме прекрасни спомени от толкова много детски усмивки. Щастливи сме. Вече част от възпитаниците на Дъга са родители и благодарение на подхода, който сме използвали при грижата за тях, сега имат чудесната основа, която дава отражение на развитието им и като възрастни хора и ги прави по-добри, по-спокойни и уверени родители. 

Ако някога сте посещавали нашия образователен център – ще се радваме да споделите с нас Ваш спомен, който е бил част от тези наши 30 години. 

Благодарим Ви, че вярвате в успеха и отдадеността на нашата работа. Ще продължим нашето развитие, за да може, както до сега, да предоставяме здравословна, интересна и обогатяваща среда за Вашите деца, защото безкрайно много обичаме работата си. Децата са нашето бъдеще.

30 години образователен център Дъга – щастливи деца и родители.

Архив 30 години ДЪГА

Архив 30 години ДЪГА

Снимков архив 30 години ДЪГА.
ДЪГА празнува 30 години с голямо събитие!

ДЪГА празнува 30 години с голямо събитие!

На 1-и юни в City Mark Art Center – ОЦ…
Методът Монтесори и защо е полезен за децата ни?

Методът Монтесори и защо е полезен за...

Монтесори е метод на обучение, който се основава на самонасочена…
Здравословно хранене за деца

Здравословно хранене за деца

Какво е здравословно хранене? Добрата храна е от съществена важност…